Tysk køn
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Tysk køn. Substantiver (navneord)


substantiver - bestemmelse af køn - tysk Substantivernes bøjning i kasus. Substantiver navneord Substantiver betegner levende væsener, ting og begreber, fx der Manndie Tyskdas Jahr og die Liebe. På tysk skrives substantiverne altid med stort begyndelsesbogstav. Alle køn har et køn. Alle substantiver har et køn. På dansk har vi fælleskøn (en cykel) og intetkøn (et hus). På tysk er der tre køn, som man kan genkende på den foranstående artikel . Tysk har tre forskellige køn til deres navneord: Hankøn, hunkøn og intetkøn. På mere fint sprog hedder de maskulinum, femininum og neutrum, og når du slår op .


Contents:


Substantivernes bøjning i flertal. Substantivernes bøjning i kasus. Oversættelse for 'køn' i den gratis dansk-tysk ordbog og mange andre tyske oversættelser. køn oversættelse i ordbogen dansk - tysk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. symptomer på skimmelsvamp i kroppen Den tyske ordbog dækker først og fremmest det brede almene ordforråd men inkluderer også mange specialiserede termer efterspurgt af tysk inden for en lang række fagområder, som f. Den er et godt værktøj for alle, der til daglig beskæftiger sig med køn tyske sprog, såvel skoleelever og studerende som erhvervsdrivende og sprogeksperter.

køn oversættelse i ordbogen dansk - tysk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Navneord er inddelt i køn: Maskulinum (männliches Geschlecht), m. (hankøn); Femininum (weibliches Geschlecht), f. (hunkøn); Neutrum. Første mulighed er, at du slår op i en ordbog hver gang du finder et tysk navneord, som du ikke kan huske kønnet på. Sådan har tyskerne lært kønnene: De kan. Navneord er inddelt i køn: Maskulinum (männliches Geschlecht), m. (hankøn); Femininum (weibliches Geschlecht), f. (hunkøn); Neutrum. Første mulighed er, at du slår op i en ordbog hver gang du finder et tysk navneord, som du ikke kan huske kønnet på. Sådan har tyskerne lært kønnene: De kan. maskulinum: 1 - De fleste substantiver, der har form som stammen af en infinitiv 2 - Substantiver, der er dannet af infinitivens satmme + -er 3 - Substantiver på. Regler for substantivernes (navneordenes) køn på tysk. MASKULINUM (M) - der. FEMININUM (F) - die. NEUTRUM (N) - das. Hankønsvæsner. Mann, Vater. Tyske navneord begynder altid med stort bogstav. På dansk er der to køn: fælleskøn (en bi) og intetkøn (et bord). På tysk er der tre køn: hankøn, hunkøn, intetkøn. køn oversættelse i ordbogen dansk - tysk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

 

TYSK KØN - pd penis. Tysk grammatik

Substantivernes bøjning i flertal. Substantivernes bøjning i kasus. Substantiver navneord Substantiver betegner levende væsener, ting og begreber, fx der Mann , die Katze , das Jahr og die Liebe. På tysk skrives substantiverne altid med stort begyndelsesbogstav.


Tysk (sprog) tysk køn Alle substantiver har et køn. På dansk har vi fælleskøn (en cykel) og intetkøn (et hus). På tysk er der tre køn, som man kan genkende på den foranstående artikel (kendeord). Egennavnene bøjes ikke på tysk De skrives som på dansk med stort begyndelsesbogstav. Køn. Navneord er inddelt i køn: Maskulinum (männliches.

Green Tea Helpful Tips. To extract additional fat burning EGCG, dunk your tea bags a few times before consuming.

Tysk har tre forskellige køn til deres navneord: Hankøn, hunkøn og intetkøn. På mere fint sprog hedder de maskulinum, femininum og neutrum, og når du slår op . Oversættelse for 'køn' i den gratis dansk-tysk ordbog og mange andre tyske oversættelser. køn oversættelse i ordbogen dansk - tysk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. De viser også, hvilket køn et substantiv har, På tysk bruger man er eller sie om substantiver, når de er maskulinum eller femininum.


Tysk køn, juralog Indholdsfortegnelse

Namibia tysk officielt sprog —90 [3]   Polen fremmedsprog i flere kommuner [4]   Vatikanstaten administrativt og kommandosprog for Schweizergarden [5]. Tysk Deutsch køn   lyt er et vestgermansk køn, der afleder størstedelen tysk sit ordforråd fra den germanske gren af den indoeuropæiske sprogfamilie. hunde til salg sjælland Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Dette eksempel på tysk kommandosprog til brug i den danske hær er en del af et tosproget eksercerreglement fra


Tysk (Deutsch) er et Med fire kasus og tre køn plus flertal er der 16 udgaver af kasus og køn/antal, men kun seks udgaver af de bestemte kendeord. På dansk er der to køn: fælleskøn (en bi) og intetkøn (et bord) På tysk er der tre køn: hankøn, hunkøn, intetkøn. Eksempler. Når du snakker dansk kan du “høre det”, når der skal en eller et foran et navneord. Det skyldes, at du har hørt dansk siden du blev født. På tysk . Tysk/Dansk; 19,-1 måned Køb nu. Du har 0 varer i kurven. Gå til kurv Tøm. Kurven er tom. pil Varen blev tilføjet til kurven. Tysk/Dansk - Ordbogen. Tysk har tre forskellige køn til deres navneord: Hankøn, hunkøn og intetkøn. På mere fint sprog hedder de maskulinum, femininum og neutrum. Navigationsmenu

  • Indholdsfortegnelse
  • frisørprodukter

    Følge: Nyheder på dansk » »

    Tidligere: « « Tv 20 tommer

Kategorier